Coastal Home in South Devon

Holiday home on the coast…

The brief

To reinvent, reinvigorate and establish this compact holiday home as a bolthole that delivers on every front.

Ashton House Design were asked to find a suitable contractor and then to mastermind every aspect of the project from start to the furnishing finish.

The work

Ashton House Design were project managers throughout the process. The clients lived at a distance so regular visits ensured the building project ran smoothly, to budget and met our exacting standards.

The ground floor was “opened up” to create a larger open plan living area that included a contemporary kitchen, relaxed seating and sleek wood burning stove. We even organised a delivery of seasoned logs – split to perfect size & neatly stacked, Swiss style!

Upstairs, neat bathroom solutions solved awkward hitherto unworkable spaces, with particular attention to interesting tiled finishes. Awkward under eaves were fitted out with bespoke wardrobes ensuring plenty of storage at every turn.

The result?

As a compact dwelling this home needed stand out features that were a joy to use – from the pocket door that glides open to welcome you, to the rise & fall glass stove door – no detail has been overlooked. A layering of lighting, texture, fabric and pattern makes for an interior that welcomes its owners on every occasion.

Arrange a consultation

Fill in the form below and we’ll get back to you ASAP.

Please leave this field empty.