Apartment Living

Warehouse Conversion- Totnes

Client

Warehouse Conversion Totnes

Style

Modern, Contemporary, Eclectic

Project Type

Residential

about

The Brief

To project manage the renovation and furnishing of an apartment set within a characterful warehouse conversion.

what we did

The Results

What we did

The apartment required a complete refurbishment with new bathrooms, a new kitchen, contemporary stairwell treatment, electrical and lighting schemes, and redecoration throughout. A neutral, textural and layered palette reflected our client’s desire for calm interiors that suit apartment living.

The Result

An inviting home that makes the most of the interior layout and fits perfectly in its Totnesian setting.

The moment of truth

What did they think?

"'Apple Wharf is looking fantastic, we're so happy. Thank you!'"

gallery

A closer look

Ashton House
Scroll to Top